ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Ιδιαίτερα μαθήματα στη μισή τιμή !

Μια νέα μοναδική πρόταση που προσφέρουμε σε όλους τους μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες, είναι η δυνατότητα να επιλέξουν τα Ιδιαίτερα Μαθήματα που διεξάγονται στο χώρο μας σε group 2 ή ακόμα και ενός μαθητή! Απαραίτητη προϋπόθεση για λειτουργία ιδιαίτερου μαθήματος σε περισσότερους από έναν μαθητή, είναι απαραιτήτως η φοίτηση στην ίδια τάξη.

Η πρότασή μας περιλαμβάνει 3ωρη (3 x 45’ min) καθημερινή μελέτη σε όλα τα μαθήματα του μαθητή Γυμνασίου ή Λυκείου , ενώ για τους μαθητές Δημοτικού 2ωρη  (2 x 45’ min) καθημερινή μελέτη σε όλα τα μαθήματα.

 

Εξασφαλίζουμε στον μαθητή:

1. Την ιδιαίτερη βοήθεια που χρειάζεται βάσει του επιπέδου του

2. Προσαρμοζόμαστε στις αδυναμίες του μαθητή με τον τρόπο που έχει το καλύτερο αποτέλεσμα σε εκείνον  και όχι το αντίθετο .

3. Καλύπτουμε καθημερινά όλα του τα μαθήματα, χωρίς να περιοριζόμαστε στα «βασικά» που γίνονται συνήθως στο σπίτι .

4. Του παρέχουμε δωρεάν , Σημειώσεις και Βιβλία που εκδίδει το «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ GLOSSOLAND» ,

5. Το κόστος κυμαίνεται στην ίδια τιμή που θα δίνατε για ένα μάθημα , που θα γινόταν στο χώρο σας ενώ ο μαθητής απολαμβάνει καθολική βοήθεια σε όλες τις σχολικές του υποχρεώσεις.

6. Τα ιδιαίτερα μαθήματα στο «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ GLOSSOLAND» έχουν όλα τα ίδια χαρακτηριστικά με την οργανωμένη ομαδική μελέτη : Εγγραφή στο μαθητολόγιο, έκδοση Απόδειξης Παροχής Υπηρεσιών κλπ.

7. Σε περίπτωση που τα ιδιαίτερα μαθήματα παρακολουθούνται από 2 μαθητές, το κόστος μειώνεται ακόμη περισσότερο . Εξασφαλίζεται έτσι η προνομιακή εγγραφή και παρακολούθηση 2 συμμαθητών με μειωμένη συνδρομή !

8. Υπάρχει μεγάλη ευελιξία στην επιλογή του ωραρίου παρακολούθησης καθώς και μορφοποίησης του προγράμματος στα δεδομένα του μαθητή. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

9. Οι μαθητές των ιδιαιτέρων μαθημάτων του Εργαστηρίου Μελέτης απολαμβάνουν  σημαντικές εκπτώσεις στα δίδακτρα για φοίτηση στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών GLOSSOLAND για την εκμάθηση ξένων γλωσσών.