ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ GLOSSOLAND έχουμε επίγνωση το τι «τραβάει» σήμερα μια ελληνική οικογένεια.Ετσι δεδομένης της οικονομικής επιβάρυνσης που συνεπάγεται η φροντιστηριακή εκπαίδευση των παιδιών διαμορφώσαμε διαφορετικά προγράμματα που να ταιριάζουν στον οικογενειακό προϋπολογισμό σας:

Πρόγραμμα Βασικό Δημοτικού: 3ωρη (3 χ 45΄)καθημερινή μελέτη σε όλα τα μαθήματα για μαθητές όλων των τάξεων Δημοτικού

Πρόγραμμα Βασικό Γυμνασίου: 4ωρη (4 χ 45΄) καθημερινή μελέτη σε όλα τα μαθήματα για μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου

Πρόγραμμα Απλό Γυμνασίου: 2ωρη (2 Χ 45΄) καθημερινή μελέτη με επιλογή μαθημάτων μιας κατεύθυνσης (Φιλολογικά ή Μαθηματικά) όλων των τάξεων  Γυμνασίου

– Πρόγραμμα Ευέλικτο: 2 ή 3 ημέρες την εβδομάδα μελέτη σε όλα τα μαθήματα για μαθητές όλων των τάξεων Δημοτικού ή Γυμνασίου

 

Ειδικό Πρόγραμμα Φιλολογικών  «Σκέφτομαι και Γράφω»: 2 ώρες (2 Χ 45΄) την εβδομάδα  εξάσκηση Γραπτού και Προφορικού λόγου με στόχο την αποτελεσματικότητα στην ΄Εκθεση.

Εμπειροι φιλόλογοι συζητούν με τους μαθητές, διαβάζουν, γράφουν ή εκφωνούν επιλεγμένα κείμενα ανοίγοντας τον εκφραστικό ορίζοντα κάθε μαθητή, ωστε να αποκτήσει ικανότητα και αυτοπεποίθηση όχι μόνο στο γραπτό λόγο (ορθογραφικοί κανόνες, γραμματική, εμπλουτισμός λεξιλογίου) αλλά και στο προφορικό (εκθέσεις, ανάπτυξη ιδεών)

Η υπηρεσία αυτή αναφέρεται για όλους τους μαθητές όλων των τάξεων του Γυμνασίου, που αντιμετωπίζουν δυσκολία στην έκφραση του γραπτού και προφορικού λόγου.

Το πρόγραμμα παρέχεται κάθε Σάββατο πρωί και διαρκεί 2 σχολικές ώρες.

 

Ειδικό Πρόγραμμα Μαθηματικών «Σκέφτομαι και Επιλύω»: 2 ώρες (2 X 45΄) την εβδομάδα εξάσκηση με ασκήσεις και θεωρία Μαθηματικών.

Εμπειροι μαθηματικοί βοηθούν μαθητές όλων των τάξεων του Γυμνασίου να ξεπεράσουν τις δυσκολίες με τα μαθηματικά.

Η υπηρεσία αυτή παρέχεται κάθε Σάββατο πρωί και διαρκεί 2 σχολικές ώρες.

 

-Ειδικό πρόγραμμα «Γέφυρα για το Γυμνάσιο»: 2ώρες (2×45΄) την εβδομάδα επανάληψη στη νεοελληνική γραμματική, στο συντακτικό και στα μαθηματικά με στόχο την αναπλήρωση κενών και την εισαγωγή στην ύλη του Γυμνασίου.

Έμπειρη παιδαγωγός οργανώνει την ύλη της Γλώσσας και των Μαθηματικών Δημοτικού.

Δίνει στους μαθητές ασκήσεις γραπτές, προφορικές ή με τη μορφή παιχνιδιού και διαπιστώνει τυχόν δυσκολίες κατανόησης και εμπέδωσης. Λύνει απορίες και βοηθά τα παιδιά να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Επόμενος στόχος του προγράμματος αυτού αποτελεί και μια πρώτη εισαγωγή στην ύλη της Α’ Γυμνασίου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές της Ε’ και της Στ’ Δημοτικού και πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή.

Παρ΄ όλα αυτά, αν οι ανάγκες σας είναι ακόμα πιο ιδιαίτερες, ελάτε να τις συζητήσουμε και να δημιουργήσουμε το δικό σας πρόγραμμα!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!!!
Κλείστε θέση στη Γραμματεία GLOSSOLAND  (2310776432) για ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή του παιδιού σας σε 2 πλήρη ημερήσια ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ για γνωριμία με τον χώρο , τους καθηγητές και την διαδικασία μελέτης.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….