Στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ GLOSSOLAND έχουμε επίγνωση το τι «τραβάει» σήμερα μια ελληνική οικογένεια.Ετσι δεδομένης της οικονομικής επιβάρυνσης που συνεπάγεται η φροντιστηριακή εκπαίδευση των παιδιών διαμορφώσαμε διαφορετικά προγράμματα που να ταιριάζουν στον οικογενειακό προϋπολογισμό σας:

Πρόγραμμα Βασικό Δημοτικού: 3ωρη (3 χ 45΄)καθημερινή μελέτη σε όλα τα μαθήματα για μαθητές όλων των τάξεων Δημοτικού

Πρόγραμμα Βασικό Γυμνασίου: 4ωρη (4 χ 45΄) καθημερινή μελέτη σε όλα τα μαθήματα για μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου

Πρόγραμμα Απλό Γυμνασίου: 2ωρη (2 Χ 45΄) καθημερινή μελέτη με επιλογή μαθημάτων μιας κατεύθυνσης (Φιλολογικά ή Μαθηματικά) όλων των τάξεων  Γυμνασίου

– Πρόγραμμα Ευέλικτο: 2 ή 3 ημέρες την εβδομάδα μελέτη σε όλα τα μαθήματα για μαθητές όλων των τάξεων Δημοτικού ή Γυμνασίου

 

Ειδικό Πρόγραμμα Φιλολογικών  «Σκέφτομαι και Γράφω»: 2 ώρες (2 Χ 45΄) την εβδομάδα  εξάσκηση Γραπτού και Προφορικού λόγου με στόχο την αποτελεσματικότητα στην ΄Εκθεση.

Εμπειροι φιλόλογοι συζητούν με τους μαθητές, διαβάζουν, γράφουν ή εκφωνούν επιλεγμένα κείμενα ανοίγοντας τον εκφραστικό ορίζοντα κάθε μαθητή, ωστε να αποκτήσει ικανότητα και αυτοπεποίθηση όχι μόνο στο γραπτό λόγο (ορθογραφικοί κανόνες, γραμματική, εμπλουτισμός λεξιλογίου) αλλά και στο προφορικό (εκθέσεις, ανάπτυξη ιδεών)

Η υπηρεσία αυτή αναφέρεται για όλους τους μαθητές όλων των τάξεων του Γυμνασίου και στους μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων του Δημοτικού,  που αντιμετωπίζουν δυσκολία στην έκφραση του γραπτού και προφορικού λόγου. Το πρόγραμμα γίνεται κάθε Σάββατο με διάρκεια 2 σχολικές ώρες.

 

Ειδικό Πρόγραμμα Μαθηματικών «Σκέφτομαι και Επιλύω»: 2 ώρες την εβδομάδα εξάσκηση με ασκήσεις και θεωρία Μαθηματικών.

Εμπειροι μαθηματικοί βοηθούν μαθητές όλων των τάξεων Δημοτικού & Γυμνασίου να ξεπεράσουν τις δυσκολίες με τα μαθηματικά.

Η υπηρεσία αυτή παρέχεται κάθε Σάββατο και διαρκεί 2 σχολικές ώρες.

 

Παρ΄ όλα αυτά, αν οι ανάγκες σας είναι ακόμα πιο ιδιαίτερες, ελάτε να τις συζητήσουμε και να δημιουργήσουμε το δικό σας πρόγραμμα!